Koozali.org formerly Contribs.org

Legacy Forums => Experienced User Forum => Topic started by: dwater on March 03, 2005, 09:49:47 AM

Title: bad link on FAQ?
Post by: dwater on March 03, 2005, 09:49:47 AM
Hi,

This FAQ :

http://no.longer.valid/phpwiki/index.php/AdministrationFAQ

under '* Which updates do I need to apply to SME?' :

has a link to :

http://www.ibiblio.org/pub/Linux/distributions/smeserver/updates/6.0.1/RPMS/

which doesn't seem to be there.

What does seem to be there is :

ftp://ibiblio.org/pub/linux/distributions/smeserver/updates/6.0.1/i386/

is that the same thing? It doesn't seem to have much in it.

I am trying to upgrade my SME from 6.0 to 6.0.1, in order to install the imaps contrib (gives me lots of failed dependencies).

Max.
Title: bad link on FAQ?
Post by: raem on March 03, 2005, 12:16:37 PM
That appears to be the same contents. Looks like the folder has been renamed. There are very few "official" updates for sme 6.0.1.

If you are running sme 6.0 look at
ftp://ftp.ibiblio.org/pub/linux/distributions/e-smith/updates/6.0/RPMS/
Title: bad link on FAQ?
Post by: dwater on March 03, 2005, 01:36:03 PM
Quote from: "RayMitchell"
That appears to be the same contents. Looks like the folder has been renamed. There are very few "official" updates for sme 6.0.1.


OK, I changed it.

Quote from: "RayMitchell"

If you are running sme 6.0 look at
ftp://ftp.ibiblio.org/pub/linux/distributions/e-smith/updates/6.0/RPMS/


I am running 6.0, but the above link seems to point to an empty page.

How should I upgrade from 6.0 to 6.0.1?

Max.
Title: bad link on FAQ?
Post by: raem on March 04, 2005, 05:21:50 AM
Try looking in the folders i386 & noarch !!!
Title: bad link on FAQ?
Post by: dwater on March 04, 2005, 05:24:36 AM
Quote from: "RayMitchell"
Try looking in the folders i386 & noarch !!!


Hrm. It was empty when I looked before...not so now :(

I'll have to watch out for that!

Thanks.

Max.