Contribs.org

Please login or register.

Login with username, password and session length

News:

SME Future discussions are ongoing on devinfo. See  here

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Problemas con mi servidor HP PROLIANT ML10 V2  (Read 1190 times)

ticosound

  • Just popping in
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Problemas con mi servidor HP PROLIANT ML10 V2
« on: May 01, 2016, 05:57:49 PM »

Buenas amigos necesito una ayuda mi servidor no reconoce los disco duros sas y por ende no me deja instalar sistema operativo, no me deja entrar en la configuracion HP dynamic smart array B120i con la tecla F5
Logged

Stefano

  • Site Administrator
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 9,996
  • Skype account: maghissimo
    • Smeserver italian community
Re: Problemas con mi servidor HP PROLIANT ML10 V2
« Reply #1 on: May 01, 2016, 06:20:23 PM »

I guess you're using SME9, which is fully supported by your server (see http://h17007.www1.hp.com/us/en/enterprise/servers/supportmatrix/redhat_linux.aspx)
Logged
Consulente di Smeserver.it -  Soluzioni e supporto su Sme server in Italia

ticosound

  • Just popping in
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Problemas con mi servidor HP PROLIANT ML10 V2
« Reply #2 on: May 01, 2016, 07:03:01 PM »

I guess you're using SME9, which is fully supported by your server (see http://h17007.www1.hp.com/us/en/enterprise/servers/supportmatrix/redhat_linux.aspx)

Quiero instalar windows server 2012, pero no me reconoce los discos, nececito configurar el RAID. y no me deja entrar por F5.
Logged

Stefano

  • Site Administrator
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 9,996
  • Skype account: maghissimo
    • Smeserver italian community
Re: Problemas con mi servidor HP PROLIANT ML10 V2
« Reply #3 on: May 01, 2016, 07:04:19 PM »

Well, you're in the wrong place then..
Ask elsewhere
Logged
Consulente di Smeserver.it -  Soluzioni e supporto su Sme server in Italia

ticosound

  • Just popping in
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Problemas con mi servidor HP PROLIANT ML10 V2
« Reply #4 on: May 01, 2016, 07:15:38 PM »

Well, you're in the wrong place then..
Ask elsewhere

Buenas, solo trabajan con LINUX????? si es asi muchas gracias y disculpen las molestias.
Logged

Stefano

  • Site Administrator
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 9,996
  • Skype account: maghissimo
    • Smeserver italian community
Re: Problemas con mi servidor HP PROLIANT ML10 V2
« Reply #5 on: May 01, 2016, 07:31:39 PM »

yes, this is SME server support forums.. so (almost) no direct support for hw and, for sure, no support at all for windows :-)
Logged
Consulente di Smeserver.it -  Soluzioni e supporto su Sme server in Italia

ReetP

  • Wiki & Docs Team
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 773
Re: Problemas con mi servidor HP PROLIANT ML10 V2
« Reply #6 on: May 01, 2016, 08:33:21 PM »

SME es Linux. Nosotros no podemos ayudar con Windows. Lo siento !
Logged
...
Bugs are easier than you think :
http://wiki.contribs.org/Bugzilla_Help

If you love SME and don't want to lose it, join in
http://wiki.contribs.org/Koozali_Foundation

Explorer

  • Just popping in
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Problemas con mi servidor HP PROLIANT ML10 V2
« Reply #7 on: May 20, 2016, 03:56:27 AM »

Hola ticosound de todas maneras te recomiendo que pruebes koozali ya que el hardware que tienes si es compatible con la version 9 de koozali un saludo
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.033 seconds with 24 queries.