Koozali.org formerly Contribs.org

Having Trouble with website showing

Offline newburns

  • *
  • 345
  • A good plumber, noob developer
    • Mt. Rose MEdia
Having Trouble with website showing
« on: May 14, 2013, 09:27:45 PM »
This is a message logged from private chat.
Placing the message as it happens, so I am sure I do not give out bad instructions. User's original language is Hebrew. As you are seeing it, that's how I see it.

First message:

User:
Thanks for the quick response


I think there are a lot of problems
If you can help thanks.
Can also be paid.
  Contact my e-mail
If it is accepted
SME 8.0
Quad 6600
8gb DDR2 800
8 TB RAID 5
Dual Gigabit NIC
I Still Don't KNOW WHAT I AM DOING. Please, don't assume I know anything about Linux or Centos, I just know hardware

Offline newburns

  • *
  • 345
  • A good plumber, noob developer
    • Mt. Rose MEdia
Re: Having Trouble with website showing
« Reply #1 on: May 14, 2013, 09:28:18 PM »
Newburns:
I got your email. Not sure you are saying everything you want with your english. Try your original language, and I'll translate with Google.

Also, any paid support to me, just send it to Koozali in my name. If not, any way I can help, pay me what you feel it is worth, and I'll pay Koozali.

1. What issues are you having?
2. What Web app are you trying to install?
3. What is your native language?
SME 8.0
Quad 6600
8gb DDR2 800
8 TB RAID 5
Dual Gigabit NIC
I Still Don't KNOW WHAT I AM DOING. Please, don't assume I know anything about Linux or Centos, I just know hardware

Offline newburns

  • *
  • 345
  • A good plumber, noob developer
    • Mt. Rose MEdia
Re: Having Trouble with website showing
« Reply #2 on: May 14, 2013, 09:28:46 PM »
User:
I am very grateful for the answer and sorry for my bad english
There currently is on version of SME7.6
http://taxi12/co.il/taxi1/taxi
 
 
 
First. What problems you encountered? = Site not working
 
Two. What web application you are trying to install? = Original work is http://taxi.seed4u.com/index.php
I try to install in the new
http://taxi12.co.il/taxi1/taxi
   new not work
Three. What is your native language? Hebrew
. Regarding payment I needy if it's okay $ 100
I can pay through paypal.
 
My story I had purchased it on
Programmer working on this site http://taxi.seed4u.com/index.php
.
After he gave me the
  Files DATAMYSQL
I've installed mysql better
I purchased a domain.
TAXI12.CO.IL
..
I copied the files to the server
SME 8.0
Quad 6600
8gb DDR2 800
8 TB RAID 5
Dual Gigabit NIC
I Still Don't KNOW WHAT I AM DOING. Please, don't assume I know anything about Linux or Centos, I just know hardware

Offline newburns

  • *
  • 345
  • A good plumber, noob developer
    • Mt. Rose MEdia
Re: Having Trouble with website showing
« Reply #3 on: May 14, 2013, 09:42:13 PM »
I am sorry, but I cannot reply in Hebrew. My mind cannot process reading in the opposite direction to make sure all the URL links are correct. I will try to write words that Google translate can easily use.
Also, I will be logging our conversation on forums.contribs.org, just in case I have some instructions that aren't completely proper. http://forums.contribs.org/index.php/topic,49879.msg249860.html#new
What do you mean you installed MySQL better?
1. Install PHPMYADMIN: http://wiki.contribs.org/PHPMyAdmin

2. You should have two domains in your server-manager pointing to two separate ibays.
          1. Domain pointing to ibay that uses your first Domain
          2. Domain pointing to ibay that uses your second Domain

Your domain listing are in the Server Manager Panel labeled "Configuration -->> Domains"
SME 8.0
Quad 6600
8gb DDR2 800
8 TB RAID 5
Dual Gigabit NIC
I Still Don't KNOW WHAT I AM DOING. Please, don't assume I know anything about Linux or Centos, I just know hardware