Koozali.org formerly Contribs.org

[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7

[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #15 on: August 15, 2006, 02:29:01 PM »
Quote from: "cactus"
Everything should be fine now... sorry!  :-?

No!

Offline Teviot

  • *
  • 610
[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #16 on: August 16, 2006, 07:27:21 AM »
I agree
Regards
M0GLJ
......................................................
I am new to SAIL SME Server v8b6 and have been using SME for many years.
I have already done some research and only ask questions if I still can't work it out.

Offline jvels

  • ***
  • 130
    • http://vels.dk
[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #17 on: August 16, 2006, 09:58:23 AM »
I hope it soon come up again, because its a very nice plugin for sme  :pint:   :-)

Offline jvels

  • ***
  • 130
    • http://vels.dk
[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #18 on: August 17, 2006, 10:28:25 AM »
Someone there have the files, and would like to send them to me?

Best Regrads
Jesper Vels

[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #19 on: August 18, 2006, 02:11:27 PM »
I have the latest here: http://www.hondsrug.net/svn/

Only a 100KB up, so it could go a little slow.
............

Offline cactus

  • *
  • 4,880
    • http://www.snetram.nl
[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #20 on: August 19, 2006, 01:31:36 AM »
Quote from: "jvels"
I hope it soon come up again, because its a very nice plugin for sme  :pint:   :-)
Yep ut will be up as soon as possible, I unfortunately had a severe system crash during my holidays. I have returned now and am in the process of rebuilding and reconfiguring my server. Unfortunately my last proper backup is not very recent (damn when will I learn...)
Be careful whose advice you buy, but be patient with those who supply it. Advice is a form of nostalgia, dispensing it is a way of fishing the past from the disposal, wiping it off, painting over the ugly parts and recycling it for more than its worth ~ Baz Luhrmann - Everybody's Free (To Wear Sunscreen)

[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #21 on: August 20, 2006, 04:07:52 PM »
It's the same for me, i had to create the directory my self... Then it sounds good... I got the "revision 0" msg at the web adress... i didn't try anyway to go further as the rpms was buggy... Maybe it should work just fine now ? I've got to read the svn book before i can answer !


I had a big list of errors when i installed those 2 rpms[/b] :
      * mod_dav_svn-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
      * smeserver-subversion-0.1-3.noarch.rpm

errors occurs after it says that it's updating yum parameters for the 2 rpms...

That says : (i cutted a lot !!!)
Code: [Select]
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 570.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 598.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 599.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 622.


After mod dav is installed, the service start failed...
Code: [Select]
  4:mod_dav_svn            ########################################### [ 33%]
Arrêt de httpd :[  OK  ]
Démarrage de httpd :(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:443
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs
[ÉCHOUÉ]


But at the end of sme subversion, the httpd daemon restart normally
Code: [Select]
.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/S
etup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/es
mith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 646.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8
.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/S
etup.pm line 179.
Sending USR1 signal to httpd-e-smith [  OK  ]


i don't have the hole log anymore... i guess i can desinstall/reinstall and log the screen output with script if you care, or maybe send a log but then you have to tell me where it is ! 8-)
Don't be shy, it's a test server, it has to die !!!

[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #22 on: August 20, 2006, 06:32:25 PM »
OK, i reinstalled it and here's my screen log : (sorry, it's very long !)

Code: [Select]
# rpm -Uvh *.rpm

Préparation...
   1:smeserver-mod_dav
Migrating existing database yum_available
Migrating existing database accounts
Migrating existing database domains
Migrating existing database configuration
Migrating existing database yum_installed
Migrating existing database yum_repositories
Migrating existing database yum_updates
Migrating existing database backups
Migrating existing database mailpatterns
Migrating existing database hosts
Migrating existing database spamassassin
Migrating existing database networks
Migrating existing database backup2
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 5.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 6.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 7.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 10.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 13.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.

CUTTED, WAS TOO LONG !!!

Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 662.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 663.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 668.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Sending USR1 signal to httpd-e-smith [  OK  ]
   2:neon
   3:subversion
   4:mod_dav_svn
Arrêt de httpd :[  OK  ]
Démarrage de httpd :(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:443
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs
[ÉCHOUÉ]
   5:subversion-perl
   6:chrpath
   7:smeserver-subversion
Migrating existing database yum_available
Migrating existing database accounts
Migrating existing database domains
Migrating existing database configuration
Migrating existing database yum_installed
Migrating existing database yum_repositories
Migrating existing database yum_updates
Migrating existing database backups
Migrating existing database mailpatterns
Migrating existing database hosts
Migrating existing database spamassassin
Migrating existing database networks
Migrating existing database backup2
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 5.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 6.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 7.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 10.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 13.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 14.

CUTTED, WAS TOO LONG !!!

Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 673.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 676.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 677.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 682.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Sending USR1 signal to httpd-e-smith [  OK  ]
   8:subversion-debuginfo
   9:subversion-devel
  10:subversion-python
  11:subversion-tools
  12:swig


I've installed those rpms :
chrpath-0.11-0.dag.i386.rpm
mod_dav_svn-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
neon-0.24.7-4.i386.rpm
smeserver-mod_dav-0.1-2.noarch.rpm
smeserver-subversion-0.1-3.noarch.rpm
subversion-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
subversion-debuginfo-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
subversion-devel-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
subversion-perl-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
subversion-python-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
subversion-tools-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
swig-1.3.25-1.i386.rpm

Offline cactus

  • *
  • 4,880
    • http://www.snetram.nl
[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #23 on: August 20, 2006, 06:51:14 PM »
Quote from: "cool34000"
It's the same for me, i had to create the directory my self... Then it sounds good... I got the "revision 0" msg at the web adress... i didn't try anyway to go further as the rpms was buggy... Maybe it should work just fine now ? I've got to read the svn book before i can answer !


I had a big list of errors when i installed those 2 rpms[/b] :
      * mod_dav_svn-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
      * smeserver-subversion-0.1-3.noarch.rpm

errors occurs after it says that it's updating yum parameters for the 2 rpms...

That says : (i cutted a lot !!!)
Code: [Select]
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 570.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 598.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 599.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/Setup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/esmith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 622.


After mod dav is installed, the service start failed...
Code: [Select]
  4:mod_dav_svn            ########################################### [ 33%]
Arrêt de httpd :[  OK  ]
Démarrage de httpd :(98)Address already in use: make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:443
no listening sockets available, shutting down
Unable to open logs
[ÉCHOUÉ]


But at the end of sme subversion, the httpd daemon restart normally
Code: [Select]
.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/S
etup.pm line 179.
Use of uninitialized value in substitution (s///) at /usr/lib/perl5/site_perl/es
mith/FormMagick.pm line 237, <LEXIN> line 646.
Use of uninitialized value in subroutine entry at /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8
.5/i386-linux-thread-multi/XML/Parser/Expat.pm line 474.
Use of uninitialized value in print at /usr/lib/perl5/site_perl/CGI/FormMagick/S
etup.pm line 179.
Sending USR1 signal to httpd-e-smith [  OK  ]


i don't have the hole log anymore... i guess i can desinstall/reinstall and log the screen output with script if you care, or maybe send a log but then you have to tell me where it is ! 8-)
Don't be shy, it's a test server, it has to die !!!
  • Do you have other contribs installed?
  • Did you customize other things, for instance running other things or more at port 443?
  • Did you ever expand the navigation and server-manager templates?
  • If you remove both RPM's and issue the following command:
    Code: [Select]
    /etc/e-smith/events/actions/navigation-conf does it still give you the errors? If so the problem is proabably not in my code but in trhe code of some other contrib, that inserts a panel in the server-manager.
BTW next time please start a new topic, this will keep it clearer and easier for people to find things in the future.
Be careful whose advice you buy, but be patient with those who supply it. Advice is a form of nostalgia, dispensing it is a way of fishing the past from the disposal, wiping it off, painting over the ugly parts and recycling it for more than its worth ~ Baz Luhrmann - Everybody's Free (To Wear Sunscreen)

Offline cactus

  • *
  • 4,880
    • http://www.snetram.nl
[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #24 on: August 20, 2006, 07:01:35 PM »
Quote from: "cool34000"
OK, i reinstalled it and here's my screen log : (sorry, it's very long !)

Code: [Select]
# rpm -Uvh *.rpm

This might be reason one: I encourage you to use yum localinstall instead of the rpm command as yum is used to install all software on the smeserver system.
Quote from: "cool34000"

I've installed those rpms :
chrpath-0.11-0.dag.i386.rpm
mod_dav_svn-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
neon-0.24.7-4.i386.rpm
smeserver-mod_dav-0.1-2.noarch.rpm
smeserver-subversion-0.1-3.noarch.rpm
subversion-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
subversion-debuginfo-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
subversion-devel-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
subversion-perl-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
subversion-python-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
subversion-tools-1.3.2-1.rhel4.i386.rpm
swig-1.3.25-1.i386.rpm
If you already have mod_dav installed you will get problems indead. At the time I build my RPM's there was no smeserver-mod_dav package and I created a very simple and small RPM for it so it could be installed and incorporated in the template system.

As I had a severe server crash, which damaged the part of the HD where my software repositories and my RPM's (both source and binary RPM's) were located I'm a bit handicaped to provide you with a new one. I first will have to try and recover my data/rebuild my rpm environment.

My advice is to uninstall all the RPM's listed above (if after installing you still get errors after expanding the server-manager templates the errors will probably not be caused by my RPM's, but by some other contrib.

Put all downloaded RPM's in one directory (they probably already are) and than issue the following command to install smeserver-subversion.
Code: [Select]
yum localinstall smeserver-subversion-0.1-3.noarch.rpmThis will probably halt on some dependencies but that can be easily fixed by adding them to the command above. This way you will install what is neaded (Unfortunately my repository is not online otherwise you could have installed it from there).
Be careful whose advice you buy, but be patient with those who supply it. Advice is a form of nostalgia, dispensing it is a way of fishing the past from the disposal, wiping it off, painting over the ugly parts and recycling it for more than its worth ~ Baz Luhrmann - Everybody's Free (To Wear Sunscreen)

[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #25 on: August 20, 2006, 07:12:09 PM »
Thanks for replying...
Here is some answers :

Do you have other contribs installed?
=> yes !!! here's a list of all my rpms :
e-smith-lazy_admin_tools-0_9_1-0_noarch.rpm
smeserver-autofsck-0.2-2.noarch.rpm
awstats-6.5-1.2.el4.rf.noarch.rpm
smeserver-awstats-1.2-2.noarch.rpm
afio-2.4.7-1.i586.rpm
compat-libstdc++-33-3.2.3-47.3.i386.rpm
mindi-1.0.9-2.rhel4.i586.rpm
mondo-2.0.9-2.rhel4.i586.rpm
rar-3.5.1-7dmay.i386.rpm
smeserver-backup2-0.0.1-b2dmay.noarch.rpm
sme-crontab_manager-1.2-1.noarch.rpm
dansguardian-2.8.0.6-1.2.el4.rf.i386.rpm
dungog-blacklists-0.1-12.noarch.rpm
smeserver-dansguardian-1.2-4.noarch.rpm
sme7-ddclient-3.6.7-7.noarch.rpm
e-smith-ezmlm-web-1.1.1-SME7.noarch.rpm
ezmlm-toaster-0.53.324-1.2.5.i386.rpm
ezmlm-web-2.1-SME7.i386.rpm
perl-Ezmlm-0.03.1-SME7.i386.rpm
smeserver-fetchmail-1.3.4-09.noarch.rpm
smeserver-mailsorting-0.9-5.noarch.rpm
smeserver-mxbackup-0.1.0-02.noarch.rpm
smeserver-saco-qmHandle-1.3.1-1.noarch.rpm
smeserver-vacation-1.0-8.noarch.rpm
smeserver-pdf-over-lan-1.0-01.noarch.rpm
smeserver-phpmyadmin-2.6.4-pl4.dmay.rpm
smeserver-remoteuseraccess-1.2-2.noarch.rpm
smeserver-userpanel-0.9-5.noarch.rpm
smeserver-userpanels-1.0-1.noarch.rpm
smeserver-loginscript-0.2-8.noarch.rpm
smeserver-smbstatus-1.0-3.noarch.rpm
hddtemp-0.3-0.beta12.2.2.el4.rf.i386.rpm
perl-rrdtool-1.0.50-1.2.el4.rf.i386.rpm
rrdtool-1.0.50-1.2.el4.rf.i386.rpm
smeserver-sme7admin-1.1.0-1.noarch.rpm
smeserver-sysmon-5.0-3.noarch.rpm
sysstat-5.0.5-1.i386.rpm
e-smith-squid_cache_mgt-0.2-1.noarch.rpm
smeserver-updates-1.2-2.noarch.rpm
mod_perl-1.99_16-4.centos4.i386.rpm
smeserver-apache-error-1.2-2.noarch.rpm
smeserver-eaccelerator-0.9.4-2.i386.rpm
smeserver-modindex-0.0.6-01.noarch.rpm
Of course, all update are installed (via yum panel)

All rpms work fine together for the moment...

Did you customize other things, for instance running other things or more at port 443?
=> Isn't it the HTTPS port ? if so, yes !!! webmail, server-manager and all my sites ! Else, i don't know if some rpms i've installed a stuff on that port, but i didn't !

Did you ever expand the navigation and server-manager templates?
=> I thought that it was automatic since the httpd restart after installation of this rpm... I've already seen an expand and/or restart... but always from an rpm's install... not my self.

If you remove both RPM's and issue the following command:
Code: /etc/e-smith/events/actions/navigation-conf
does it still give you the errors?
=> have to test it... But it should be some rpm causing this trouble cause i've got the same type of error installing snort...
I'll test your rpms with a full new install (without any contribs) to verify that and i'll tell you.

Thx for spending time on me ! :lol:

[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #26 on: August 20, 2006, 07:26:22 PM »
Didn't saw the section about yum, so i'm answering to it now :
The first time i've installed subversion, i've done it with yum... But as i'm working on a script to make a full install (just as the script plus.sh for sme6 from swert website). As i prefer not to connect my server to internet since it's fully updated, i don't use yum in my install script.

Is there a way to do the same install using the rpm commandline ?
for exemple rpm -Uvh -localinstall rpmname ??? Didn't find it in the man page...

Thx

[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #27 on: August 20, 2006, 08:45:08 PM »
So... Tried with yum and a brand new fresh install... Everything ran well !!!
But i still have to make the directory on my own :(

As expected, i had to yum other package before but everything has gone without any errors ! Thx a lot for that. Also excuse me of not doing what have been told in this thread, i may have waste your time... Next time i'll read better ! Excuse me, so, for my noob attitude !

Anyway, if you know how to do an equivalent of yum localinstall with the rpm command, i'm taking it !



THX AGAIN !!!

Offline cactus

  • *
  • 4,880
    • http://www.snetram.nl
[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #28 on: August 20, 2006, 09:16:13 PM »
Quote from: "cool34000"
So... Tried with yum and a brand new fresh install... Everything ran well !!!
But i still have to make the directory on my own :(
I know this could be a bug, but unfortunately I will have to restore my repository from the original RPM's probably. I don't rememeber exactly but I thought that it was created along with the first repository, but I will test this as I have to reinstall my own RPM's again :-(

Quote from: "cool34000"
As expected, i had to yum other package before but everything has gone without any errors ! Thx a lot for that.
You are welcome, still wondering though in which package is bothering you with the errors on the server-manager expand event.
Quote from: "cool34000"
Also excuse me of not doing what have been told in this thread, i may have waste your time... Next time i'll read better ! Excuse me, so, for my noob attitude !
Don't worry as I have wasted lots of time bothering others as well, that's the way we learn things! :-D
Be careful whose advice you buy, but be patient with those who supply it. Advice is a form of nostalgia, dispensing it is a way of fishing the past from the disposal, wiping it off, painting over the ugly parts and recycling it for more than its worth ~ Baz Luhrmann - Everybody's Free (To Wear Sunscreen)

[ANNOUNCE] Webpanel for Subversion (webDAV) on SME Server 7
« Reply #29 on: August 20, 2006, 09:21:58 PM »
Just reinstalled all my rpms with my script and i still don't have any strange issues... That really was the way i installed it, not a conflict of rpms...
I've learned my lesson : yum is my friend ! :-D